Monday, November 21, 2005

Bling bling vai ei

Lounaalla tänään lueskelin Markkinointi ja Mainonta -lehteä johon vihdoin oli päätynyt juttu Mercedes Benzin R-sarjan ja Rolling Stonesin "brandiyhteistyöstä". Lainausmerkeissä siksi, että kaipa niitä Rollareita voi, ja pitääkin brandiksi sanoa mutta jotenkin en pidä siitä ajatuksesta, että bandista tulee brandi. Vaikka paatunut mainospelle olekin.

Autoblog sanoo kyseessä olevan "match made in heaven" ja se tarkoittanee sitä, että jonkun demografian mukaan Rolling Stonesista tykkäävät pönöttävät toimitusjohtajat, ja Mersu haluaisi että ko. toimarit tykkäisivät myös uudesta R-sarjasta.

Tuo juttu nosti esiin jostain hypotalamuksesta muistuman tilastosta, jossa listattiin amerikkalaisten hiphoppareiden eniten käyttämiä brandinimiä, ja lista huipuilla on keikkunut jo useampana vuonna Mersu.

Onkohan tämä Rollariyhteistyö nyt Mersun yritys välttyä gangsta-autoleimalta? Ja jos on, niin miksi? Veikkaan että keski-ikäiset toimarit voisivat olla kovinkin innoissaan kun saisivat hiukan hierottua itseensä katu-uskottavuutta pimpatuilla mersuilla.

No comments: